Nedräkning!!

A29BE67E-C475-4A35-A6CB-E054C43CB1CFHöstlovet är förbi. Några sköna dagar i Småland hos morfar har vi unnat oss. Planterat lådor och gravar. Vilsamt.

Idag är det två veckor tills Cattolica och YAGP startar. Det mesta börjar komma på plats. De tränar mycket nu och tog även några dagar av höstlovet för att öva.

Det praktiska börjar också trilla på plats. Tutun kom för 1 1/2 vecka sedan. Vi väntar på en tiara som är på väg från Italien men annars är det mesta praktiska fixat. Tåskor finns, nya trikåer ska köpas in. Inte allt med sminket är klart men det är på G.

F8843A2B-E24B-40A6-BB17-B430951CA22A
Tiaran som vi väntar på. Spännande!

Sigrid är ju multiallergiker så allt smink måste kontrolleras riktigt noga. Men nu har jag hittat en foundation som dels är heltäckande och dels verkar fungera bra. Scensmink vågar jag mig inte på förrän vi kunnat testa hemma i lugn och ro.

När vi kollar smink har vi stor hjälp av en site som Jimmy hittade på nätet.
www.Skinsafeproducts
De har allergiinformation om väldigt många märken och produkter. Den är tydlig och lätt att navigera i och även att förstå vad en produkt är fri från och vad den riskera att innehålla. Så är du allergiker är den sidan ett tips.

Annars är det mest nedräkning nu. De två solon Sigrid ska tävla med finslipas. Ofta långa dagar. Men också härligt att följa utvecklingen.

Jag vill även tacka dem som sponsrat oss! Nästan 4500 kr har Sigrid fått in antingen via sponsorsidan (se mer under menyn) eller via swish. Vi är så otroligt tacksamma! Detta balettäventyr är inte gratis så dessa pengar har varit välkomna.  Tack!!!

Så nu hoppas vi att november-förkylningarna håller sig borta och att allt bara flyter på.

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s