Nästa steg i livet

Nu är det dags för ännu ett inlägg. När jag började blogga var Sigrid 13 år, ett barn. Nu är hon 16 och en ung vuxen. Den här bloggen kommer nog därför rundas av om något år men ännu en tid får den leva.

Senast jag skrev var vi i Lausanne på Prix de Lausanne Summer Intensive. Det var ett fantastiskt läger. En anledning att jag inte skrivit något än om det är att jag velat vänta in ett blogginlägg som Sigrid skrev på Carina Ari-stiftelsens sida. Igår blev det äntligen klart. Här kan du läsa hennes text. (Inlagt av mig men skrivet av Sigrid).

Kortversionen är att det var ett otroligt bra läger på så många nivåer och gav Sigrid precis den injektion av dans inför hösten som vi hoppades på.

Här kommer lite bilder från lägret, de flesta tagna sista av fotografen Gregory Batardon.

Sommarlov

Efter lägret blev det några välbehövliga lediga veckor i vårt hus söder om Falkenberg. Härliga dagar vid huset och fina dagar och kvällar på stranden. Släktträff hann vi också få till. Dagar som byggde på energibanken

Hösten och Kungliga Svenska Balettskolan

Så kom äntligen augusti och en mycket efterlängtad skolstart på KSB. Härlig förväntan inför skolstarten. En start som snabbt visade sig överträffa förväntningarna.

Sigrid framför KSB första skoldagen

KSB har verkligen levererat. Mycket bra dans, blandat schema, många olika stilar, bra lärare och väldigt härlig klass. Lite extra roligt är att Sanna, en av Sigrids äldsta vänner och som gjorde en egen balettresa tillsammans med Sigrid i våras valde att börja på den moderna linjen på KSB, vilket inte var tänkt från början. Även om de inte har så många klasser ihop träffas de ändå lite varje dag. Men även i den klassiska gruppen är gemenskapen väldigt fin.

Praktiskt har skolan också levererat. Allergimaten har varit helt otroligt bra och även mellanmålen fungerar väldigt fint. Så för första gången sedan Sigrid var typ 8 år behöver hon inte ta med sig mellanmål. Stort.

Det ska bli väldigt roligt att få följa Sigrids tid på gymnasiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s